Fibernet fra Gigabit

HUSK at der er tilmeldingsfrist 1. april for fibernettilbuddet fra Gigabit på www.gigabit.dk, hvis man skal få de fulde 5 års gratis 100/100 Mbit internet med i købet!

Efter håndværkerfradrag er prisen omregnet på månedsbasis ca. 145 kr. i 5 år, hvilket er billigere end de fleste ADSL-forbindelser med langt lavere hastighed.

Flere spørgsmål og svar kan findes på Gigabits projekside:

https://gigabit.dk/projekter.html

Hvorfor fibernet?

Lynhurtigt internet i dag, fremtidssikret til i morgen og mange år frem
Fiberteknologi er det hurtigste og mest stabile, der findes i dag, og vil i fremtiden kunne øge sin båndbredde meget mere end en forbindelse baseret på kobber eller mobilt bredbånd. Fiber er baseret på lysledere, der sender med lysets hastighed.

Symmetrisk forbindelse og glade teenagere
Med fiberbredbånd får du symmetrisk båndbredde. Det vil sige, at du får den samme høje hastighed, når du uploader, som når du downloader. Det er en fordel, hvis du vil sende billeder, videoer, benytte online videosamtaler, eller du har en hjemmearbejdsdag hvor du har brug for at sende data til arbejdspladsen. Backup af dine vigtige data til eksterne services vil også kunne foregå meget hurtigere. Hvis der er computerspillere i husstanden, vil de elske den lave latency/ping, som kun en fiberforbindelse kan give.

Investering i boligen
En fiberforbindelse er med til at fremtidssikre din bolig. Høj internetbåndshastighed er en vigtigt parameter for mange, som er på udkig efter en ny bolig.

Vi ønsker alle et fortsat godt forår.

Mvh. Bestyrelsen i Grundejerforningen Solhøj