Generalforsamling 11. april 2024

Den årlige generalforsamling i Grundejerforeningen Solhøj afholdes torsdag d. 11. april 2024 kl. 20.00 i Pilegården, Brønshøjvej 17.

Indkaldelse med dagsorden vil blive omdelt i postkasserne senest et par uger før.

Vel mødt.

Mvh. Bestyrelsen

Generalforsamling 12. april 2023

Den årlige generalforsamling i Grundejerforeningen Solhøj afholdes onsdag d. 12. april 2023 kl. 20.00 i Pilegården, Brønshøjvej 17.

Indkaldelse er i går 4. marts omdelt i alle medlemmernes postkasser.

Vel mødt.

Mvh. Bestyrelsen

Generalforsamling 6. april 2022

Den årlige generalforsamling i Grundejerforeningen Solhøj afholdes onsdag d. 6. april 2022 kl. 20.00 i mødelokale 6 i Pilegården, Brønshøjvej 17.

Indkaldelse med tilhørende forslag vil blive omdelt 2-3 uger inden dagen.

Vel mødt.

Mvh. Bestyrelsen

Træflis på Trekanten

I forbindelse med større nedskæringsarbejde på Trekanten ligger der nu en stor bunke træflis, som alle grundejere i foreningen er velkommen til at bruge løs af. Der gælder først til mølle princippet.

Glædelig jul fra bestyrelsen

Vejarbejde 2021-2022

Som vi oplyste under seneste generalforsamling, har bestyrelsen indhentet og gennemgået tilbud fra adskillige asfaltentreprenører de seneste måneder. Vi har nu valgt at takke ja til tilbud fra Entreprenør Gendrup på opretning af kantsten og overfladebelægning på en del af foreningens fortove og veje. Opgaverne er valgt ud fra foreningen økonomiske rammer og den prioriterede plan, som vi tidligere i år fik udarbejdet af Teknologisk Institut.

Vejarbejdet er netop gået i gang og forventes afsluttet i løbet af et halvt års tid.

Skulle der opstå problemer under vejarbejdet, bedes I kontakte Entreprenør Gendrup på telefon 36758801.

Mvh. bestyrelsen i Grundejerforeningen Solhøj

Generalforsamling 2021

Pga. pandemien har bestyrelsen i valgt, at den årlige generalforsamling i Grundejerforeningen Solhøj ligesom sidste år flyttes fra foråret til efteråret, og det kommer til at foregå onsdag 1. september 2021kl. 20 i Pilegården, Brønshøjvej 17.

Mvh. Bestyrelsen

Generalforsamling 23. april 2020

Den årlige generalforsamling i Grundejerforeningen Solhøj afholdes torsdag d. 23. april kl. 20.00 i Pilegården, Brønshøjvej 17.

Indkaldelse med tilhørende forslag vil blive omdelt 2-3 uger inden dagen.

Vi vil desuden oplyse om, at bestyrelsen er i tæt og løbende kontakt med Københavns Kommune og entreprenørerne for både Hofor og TDC/Gigabit om tilfredsstillende reparation af vore veje og fortove efter diverse vejarbejder.

Vel mødt.

Mvh. Bestyrelsen

Aflysning af Solhøj sommerfest 2019

Festudvalget har netop meldt ud, at de pga. travlhed desværre ikke har mulighed for at gennemføre Solhøj sommerfest 2019, der skulle være løbet af stablen på lørdag d. 25. maj 2019. Man vil forsøge at udskyde festen til efter sommerferien, formentligt i starten af september. Mere information følger…

Mvh. bestyrelsen i Grundejerforeningen Solhøj

Forslag til generalforsamlingen 25. april 2019

Bestyrelsen foreslår, at der stemmes om følgende forslag:

“Grundejerforeningen Solhøj giver hermed Gigabit tilladelse til, at firmaet nedgraver fiberkabler i foreningen under følgende forudsætninger. Gigabit bruger egne medarbejdere til arbejdet, og når et område afsluttes, står de også for genoprettelsen. Det er kommunens ansvar at godkende det færdige arbejde, men det skal også godkendes at grundejerforeningens bestyrelse, og hvis der her er fejl, skal disse rettet af Gigabit.”

Her følger en plantegning over det planlagte gravarbejde: